mei 25, 2016

Platform

Alles is mogelijk

 

Dynamics CRM Dynamics CRM-128 (1)

MKB of multinational, Microsoft Dynamics CRM is geschikt voor organisaties van elke omvang. Flexibiliteit, schaalbaarheid en integratie zijn de sterke kanten van zowel Dynamics CRM als het Microsoft Platform. Verwacht je te groeien of op projectbasis meer capaciteit nodig te hebben? Dynamics CRM kan je uitbreiden of afslanken naar wens.

 

 

Office365Microsoft-Office-2013-03-128

De bekende productiesoftware van Microsoft is er nu ook op pay-per-use-basis. Via the cloud, dus altijd en overal beschikbaar. Met de bekende programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Zoals je van Microsoft mag verwachten, is de security altijd uitstekend en kwaliteit gegarandeerd.

 

 

SharePointSharePoint-128

Eenvoudiger samenwerken met collega’s, klanten of businesspartners? Dat kan met SharePoint Online: samenwerkingssoftware en opslagcapaciteit in de cloud. Iedereen met de juiste login kan hier informatie bewerken, opslaan en delen.

 

 

AzureCloud-128

Via dit cloud platform kan je uiteenlopende applicaties en tools afnemen. Van servercapaciteit tot webapplicaties en van testtools tot back-ends voor een mobiele app ‒ maar net waar jij behoefte aan hebt. Bovendien kun je via het Microsoft platform diverse oplossingen inzetten en integreren. Hiermee kun je alle kanten op: capaciteit op- en afschalen en uitbreiden met nieuwe tools wanneer nodig.