juli 5, 2016

BDivergent vertaalt businesswensen Mondicon in goedwerkende Microsoft Azure-technologie

Als leverancier van maatwerk mobiele dataoplossingen weet Mondicon als geen ander hoe belangrijk het is om klanten te ontzorgen. Toen Mondicon een database achter zijn nieuwe SIM-managementportal wilde laten bouwen, zocht het daarvoor een IT-partner met dezelfde servicegerichte instelling. BDivergent past perfect in dat plaatje.

Mondicon levert mobiele communicatie op basis van SIM-kaarten van drie verschillende telecomleveranciers. Om deze SIM-kaarten centraal te kunnen beheren, liet Mondicon een nieuw managementportal ontwikkelen. Dit vroeg om een database waarin alle verbruiksgegevens real-time ingezien en bewerkt kunnen worden.

Zonder omkijken
“We zochten een IT-leverancier die onze businesswensen kon vertalen in goedwerkende technologie, zonder dat wij daar enig omkijken naar hadden”, vertelt Jurgen ter Hoeve, Commercieel manager en co-owner van Mondicon. “Dat is precies waar BDivergent zich in onderscheidt, wisten we uit eerdere gesprekken. Dus die keuze was snel gemaakt.”

Direct schakelen
BDivergent bouwde de database achter het managementportal. Hoe zorg je dat deze naadloos op elkaar aansluiten? Daarvoor schakelde BDivergent direct met de portal developer. Ter Hoeve: “BDivergent en Mondicon spreken dezelfde taal. BDivergent snapte precies wat voor onze business belangrijk is. En dat het niet uitmaakt hoe IT functioneert, maar dát het werkt. Daardoor hadden wij het volste vertrouwen in de samenwerking tussen BDivergent en de portal developer – en konden we er rustig tussenuit stappen.”

Voordelen
Het resultaat? Een database gehost op Microsoft Azure die integreert met het managementportal. Maar nog belangrijker: een goedwerkende en stabiele totaaloplossing waarmee Mondicon zijn klanten en resellers op een efficiënte manier maatwerk mobiele data-oplossingen kan leveren – zonder enig omkijken naar de technologische realisatie en beheertaken.

Kortom:

  • Kosten- en tijdbesparende vertaling van businesseisen in IT
  • Persoonlijke ontzorging via één aanspreekpunt
  • IT-partners schakelen zonder tussenkomst Mondicon
  • Goedwerkende database die naadloos integreert met managementportaal
  • Geen omkijken naar technisch beheer

Ga naar Mondicon.com